Відомий український боксер Іван Редкач поділився з шанувальниками кумедним відеороликом зі спортсменом-карликом, висміявши при цьому Едріена Бронера.

Відповідне відео з'явилося в його Insta-stories.

Іван Редкач є висхідною світовою зіркою боксу і прямим конкурентом Олександра Усика. За свою кар'єру спортсмен встиг взяти безліч перемог і навіть збирався битиметься з легендою американського боксу Едріеном Бронером. Однак їхній бій так і не відбувся.

У недавньому інтерв'ю Редкач заявив, що Бронер просто побоявся виходити з ним на ринг, оскільки знав, що програє. Він навіть почав скидати вагу перед боєм.

Незважаючи на те, що про цей бій вже всі давно забули, Іван Редкач продовжує насміхатися над своїм суперником. Цього разу він показав відеоролик, на якому темношкірий карлик люто тренується перед боксерським рингом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"135 фунтів Бронера. Після...", - написав Редкач на відео.

Далі він показав фотографію самого Едріена Бронера, який щасливо посміхався на камеру. Український спортсмен дав зрозуміти, що насміхається над своїм суперником.

Нагадаємо, що Іван Редкач опублікував цікаву фотографію в соцмережі, на якій він зображений з відомим американським промоутером Робертом " Боб " Арумом.

Як повідомляв портал Знай.uа, український боксер Редкач показав, від чого відмовився заради спорту: "Всі цілуються, я тренуюся".

Також Знай.uа писав, що український боксер Редкач показав малюка-качає прес вже з горщика.