Серіал "Кріпосна" став дуже популярним серед українців. Так про його успіхи розповіли в офіційному акаунті СТБ в Instagram.

Драма стала наскільки успішною, що її по праву назвали лідером. Крім того, серіал вже доступний в США і Канаді і крім них буде транслюватися ще в 10 країнах.

"Драма "Кріпосна" - український телевізійний серіал, прем'єра якого відбулася 25 лютого 2019 року на телеканалі СТБ. За даними рейтингів, він став лідером серед усіх телеканалів України. Серіал вже проданий в 12 країн, а також доступний для США і Канади на Amazon Prime", - сказано в повідомленні.

Продовження улюбленого серіалу українці зможуть побачити вже восени. Саме тоді стартує 3 сезон на екранах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше Тарас Цимбалюк опублікував відразу дві нові фотографії, які були зроблені на знімальному майданчику серіалу «кріпосна». Зараз йдуть зйомки третього сезону, і Тарас Цимбалюк трохи повідав про це.

На знімках він в серіальному образі і спеціальному Гріммі.

Як розповів молодий актор, їм вдалося вже зняти більшу частину нового сезону, але, попереду ще три місяці зйомок.

Без інтриги звичайно ж не обійшлося: "Скажу одне: таких поворотів в сюжеті ви сточно не очікуєте! Буде як ніколи цікаво🎬"»

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак " Цимбалюк назвав причину, чому розбив ніс на зйомці.

Як повідомляв "Знай.uа", Тарас Цимбалюк розкрив подробиці нового сезону"кріпак".

Також "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк налякав шрамами на обличчі.