У мережі показали сумний знімок футболіста Віталія Миколенка, який забив вирішальний на матчі гол у свої ворота.

Відповідний знімок з'явився на фан-сторінці ФК "Динамо" в Instagram.

Відомо, що в неділю, 28 березня, відбувся матч між збірними України та Фінляндії в рамках другого туру відбору на Чемпіонат світу-2022 на київському стадіоні "Олімпійський". Гра завершилася нічиєю, що дозволило Фінляндії вирватися вперед.

Команда Андрія Шевченка втратила перемогу на останніх хвилинах через помилку Віталія Миколенка, який вибив пенальті у свої ворота і був вилучений з поля. Груба помилка футболіста не пройшла безслідно-після матчу Миколенка помітили на сходинках підтрибунного приміщення на "Олімпійському" в засмучених почуттях.

"Важко дивитися на це фото 😭", - написали під фото.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Після матчу тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував помилку Миколенка, заявивши, що нічого страшного в цьому не бачить.

"Помилки трапляються з усіма. Ми підтримали Миколенка. Він помилився, так, але це наслідок тих помилок, допущених раніше. Це буде нам уроком", - заявив футболіст.

Нагадаємо, що на відбірковому турнірі на Чемпіонат світу - 2022 року збірна України в Парижі зіграла проти збірної Франції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мірча Луческу спілкується українською мовою всередині клубу.

Також Знай.uа писав, що Миколенко з "Динамо" помітили за заняттям справжніх чоловіків: навіть не замерз.