Захисник київського "Динамо" Віталій Миколенко втратив контроль над своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram. Скоріш за все, акаунт футболіста був зламано невідомими зловмисниками.

Про це свідчить власне сама сторінка спортсмена в Instagram - на ній змінено ім'я власника на Ахмед Рашад.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Також "хакери" змінили, а потім видалили фото профілю. Записи попереднього ж власника залишили, навіть не закрили до них коментарі.

Тепер під фото Миколенка можна побачити вимоги вболівальників до кіберзлочинців повернути сторінку її законному власнику.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Інцидент зі зламом сторінки стався як раз після горезвісного матчу, у якому "Динамо" поступилося "Шахтарю" у домашньому матчі на НСК Олімпійський у 24 турі Чемпіонату України з рахунком 1:3. Цей матч можна вважати історичним через те, що на ньому вперше в українському футболі було застосовано систему відеоарбітражу (VAR). Саме через цю інновацію й постраждали господарі поля - один з м'ячів, що потрапили у сітку "гірників", не був зарахованим. Окрім того, для обох команд це був перший офіційний матч після завершення карантину (проходив він без присутності вболівальників). За підсумками гри, "Шахтар" закріпив своє лідерство у Чемпіонаті, а "Динамо" опинилося на четвертій сходинці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шевчук прокоментував расистський скандал на матчі Шахтар - Динамо: "Таке вперше".

Як повідомляв портал Знай.ua, Півзахисник "Шахтаря" Степаненко "накинувся" на арбітра матчу з "Динамо": "Я з ним по-іншому поговорю".

Також Знай.ua писав, що Попов прокоментував переможний гол у матчі Динамо - Шахтар: "В стилі Рамоса".