33-річний український боксер Василь Ломаченко наприкінці минулого року вперше дав інтерв'ю після поєдинку з Лопесом, в якому він втратив всі свої титули.

Чоловік програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Кілька днів тому Ломаченко опублікував цікаве відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 млн осіб.

Василь Ломаченко, скрін з відео
Василь Ломаченко, скрін з відео

На ньому Василь Ломаченко зображений в один лише плавках, 25 березня 2021 року, в Чорному морі, перебуваючи в Одесі. Стало відомо, що наступний поєдинок він проведений вже в червні.

"Сезон відкритий 🌞 season is open 2021 Black Sea🌊", - написав він у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Крим наш🇺 🇦", "Тренуйся йди🙌", "Один з моїх найулюбленіших боксерів, але, будь ласка, бийся зі справжнім суперником наступного разу! Я маю на увазі п'ятірку кращих суперників з рейтингом 135. Удачі, брухту, і поважаю тебе теж", "Шукай потім чижика😂", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)

Нагадаємо, що переміг Ломаченко Лопес заговорив на солов'їній: "Слава Україні!"

Як повідомляв "Знай.ua", Ломаченко після програшу Лопесу заявив про готовність битися з Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти"

Знай.ua писав, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився. Таких українців Усик вважає лицемірами. Нагадаємо, через суперечливі політичні погляди та активну підтримку російського православ'я Ломою багато із співвітчизників вирішили не підтримувати його цього разу.