33-річний український боксер Василь Ломаченко наприкінці минулого року вперше дав інтерв'ю після поєдинку з Лопесом, в якому він втратив всі свої титули.

Чоловік програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Кілька днів тому Ломаченко опублікував цікаве відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 млн осіб. Зовсім недавно боксер в одних лише плавках відкрив сезон купання в Чорному морі, а зараз стало відомо, що вже був знайдений наступний противник українського спорсмена.

Василь Ломаченко битиметься з професійним японським боксером Масаеші Накатані, який був чемпіоном OPBF. Він програв Теофімо Лопесу 19 липня 2019 року. І через півтора року переміг нокаутом Фелікса Вердехо.

"Або в останній тиждень червня, або 10 липня Ломаченко побереться", - заявив Боб Арум.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не найкращий суперник, до того ж здоровенний. Лопес його, толком, і не побив. Потрібен нокаут!!!!", "За*бав цей Арум😢", "Хороший бій️ ️ суперник дуже сильний, не просто буде, ну перемога буде Ломаченка 👊 після цього вже реванш з Лопесом️", "🙌🔥💪з Богом, Вася!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ломаченко)

Нагадаємо, що переміг Ломаченко Лопес заговорив на солов'їній: "Слава Україні!"

Як повідомляв "Знай.ua", Ломаченко після програшу Лопесу заявив про готовність битися з Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти"

Знай.ua писав, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився.