Російська телеведуча Катерина Стриженова впала прямо під час зйомок програми і пошкодила руку.

Відповідний ролик опублікували в мережі.

Повідомляється, що інцидент стався під час ефіру програми "Час покаже", в ході якого телеведучі Катерина Стриженова і Руслан Осташко обговорювали масовий голод 1932-33 років, що охопив територію Української РСР. Крім цього в студії вирішили обговорити питання про падіння Джо Байдена під час сходження на трап літака.

Коли Стриженова взяла слово, щоб завершити обговорення і заявити про перерву на рекламу, вона почала відходити назад, де оступилася на подіумі і впала. Після рекламної паузи телеведуча не з'явилася в студії, а її колега Осташко заявив, що вона травмувалася.

"Їй надається медична допомога. Катя, Тримайся, ми з тобою!"- повідомив Руслан Осташко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За інформацією Telegram-каналу "Mash", Катерина Стриженова в результаті падіння отримала перелом руки. Сама ж телеведуча поки що не прокоментувала своє падіння і зароблену травму.

Варто відмітить, що це не перша російська телеведуча, яка травмувалася в ході зйомок. Раніше в поле зору ЗМІ потрапила Лера Кудрявцева, яка упавши в непритомність ще до виходу на знімальний майданчик. Лікарі забрали телеведучу в реанімацію, де вона пробула кілька днів.

Нагадаємо, що Лера Кудрявцева опинилася в інвалідному візку після коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тодоренко у відпустці знадобилася термінова госпіталізація:"доведеться різати".

Також Знай.иа писав, що українські зірки зізналися, скільки витратили на лікування коронавірусу.