26-річний незрячий британець зумів впізнати майбутню дитину.

Його сусіда вишила точну копію знімка УЗД, на які він особисто подивитися не може, як інші батьки. Таким чином він і зумів познайомитися з малюком. Натан Едж повністю осліп з семирічного віку. Його партнерці зробили УЗД на 12 тижні вагітності і тоді хлопець відчув печаль, адже не зміг побачити перше зображення дитини. Друг сім'ї підніс йому приємний сюрприз!

На сторінці Натана Еджа в соціальній мережі Twitter з'явилася радісна публікація з цього приводу. Деб Фішер перетворила ультразвукове фото, яке принесла партнерка хлопця Емма Фотерінгем, у вишивку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я спробував уявити, як він виглядав, використовуючи описи інших людей. Але тепер я можу створити правильне уявлення про мою дитину. Це просто приголомшливо. Я міг би прожити все своє життя, не знаючи, як виглядає це сканування", - заявив Едж.

Як згодом виявилося, Деб Фішер не є експертом у вишивці, а за професією вона дресирувальник собак.

Нагадаємо, 8-річна модель Міла і 13-річний блогер Паша "пропали": тепер недоступні

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові чоловік накинувся на підлітка і отримав потужним струменем між очей

Знай.ua писав, шестимісячний малюк дивом вижив після краху будівлі: сестру і батьків врятувати не встигли