Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 390 тисяч осіб.

А зараз вона заговорила про свій виступ на "Ліпсінк батлі". Олена зазначила, що здивувалася, коли зустріла на знімальному павільйоні чоловіка в золотистій перуці з локонами, пишними грудьми, з рівними ногами і точковою талією в сукні.

Alyona Alyona, фото Instagram
Alyona Alyona, фото Instagram

"Далі я бачу викопану Шер, але то не Шер, то Джамала. На зустріч мені йде Ірина Білик в свої кращі часи і вітається голосом позитиву 😳 і прямо перед очима воскресла красуня Монро - так я познайомилася з Дашею Астаф'євою", - написала виконавиця в підписі до публікації.

Alyona Alyona / фото: instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona / фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

При цьому сама Олена, будучи палкою фанаткою Емінема, поправила футболку під сорочкою і пішла на сцену. Їй дуже сподобалося бути американським репером хоча б одну хвилину при тому, що текст пісні вчився набагато довше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"А після виступу мене звуть до дітей. Моїм дітям!!!! Мій перший випуск в садку, вже 5-класники 😭 😭 😭 такі дорослі, а всі пам'ятають. Краща підтримка", - написала Олена в публікації.

Нагадаємо, солодка Мерилін Астаф'єва і зухвала Slim Shady Alyona: новий випуск "Ліпсінк батл" поставив глядачів перед складним вибором

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona влаштувала дитячий садок на сцені "Ліпсінк батл": "Олена Олегівна…"

Знай.ua писав, Alyona Alyona показала незвичайну мутацію на обличчі: "Запускаємо димову завісу"