Український професійний боксер, непереможний абсолютний чемпіон світу Олександр Усик (17-0, 13 КО) поділився з мільйонною армією фанатів в соцмережі новими фотографіями, які були зроблені на цих вихідних.

Мабуть, Усик вирішив піти проти правил та влаштував собі невеликий солодкий пікнік на свіжому повітрі, адже погода в Києві 28 березня була чудова.

Так, на опублікованих в Insta Stories чемпіон сидить за столом з красивим бісквітним тортиком в руках. При цьому невідомо, з якого приводу було накрито солодкий стіл.

"Солодкий стіл. Це було дуже смачно", - підписав знімки Усик.

Олександр Усик, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олександр Усик, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що свій останній поєдинок Олександр Усик провів 31 жовтня, коли переміг Дерека Чісору (32-9, 23 КО) і завоював титул обов'язкового претендента по лінії WBO в суперважкій вазі.

Як відомо, 20 січня 2021 року WBO схвалила бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Раніше ми писали про те, що зухвалий Денис Берінчик кинув виклик Олександру Усику: "Буду битися на голих кулаках".

Нагадаємо, Олександр Усик похвалився переможними нокаутами і заінтригував українців натяком на майбутнє: "Когось полюбити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Редкач потролив Василя Ломаченка портретом з Теофимо Лопесом.

Також портал Знай.uа писав, як Лопес, що переміг Ломаченка, заговорив на солов'їній: "Слава Україні!"