Народна артистка України Ніна Матвієнко дала цінні поради для мам і поділилася особистим досвідом виховання дочки.

Детальніше про це співачка розповіла в інтерв'ю для видання "4mama".

Ніна Матвієнко заявила, що не була для дітей авторитарною або демократичною матір'ю, оскільки вони постійно жили "бігом". Виконавиця завжди тримала дітей при собі і намагалася максимально з ними спілкуватися і присвячувати в сімейні справи.

"Мабуть, так і треба. Невимушене, природне виховання. Батьки і діти – єдине ціле. Діти були максимально інтегровані в наше життя, були його природною частиною. Це як бути в одному поплавку, ми в усьому були разом", - заявила Матвієнко.

Артистка також зізналася, що не змушувала свою дочку Тоню ставати співачкою. Спочатку дівчина повинна була стати піаністкою, проте після травми змінила спеціалізацію. Через якийсь час Тоня сама звернулася до матері і заявила, що хоче співати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ніна і Тоня Матвієнко / фото : 4mama.ua
Ніна і Тоня Матвієнко / фото : 4mama.ua

У родині Ніна Матвієнко дотримувалася правил здорового харчування, до чого привчала і своїх дітей. Салат, сік, узвар, овочі та фрукти завжди були на їхньому столі. Крім цього, вони постійно займалися спортом і любили грати у футбол.

Ніна Матвієнко також поділилася кількома порадами для молодих мам. В першу чергу артистка заявила, що діти повинні брати повноцінну участь в сімейному житті: ходити з батьками в гості, сидіти за "дорослим" столом. Однак власні діти зі своїми дітьми повинні жити окремо від батьків.

"От в мене не так, і іноді це буває непросто. Але, можливо, це й на краще, бо я не можу постаріти, не маю для цього можливості. Ти не постарієш, вони тобі не дадуть вмерти навіть, бо є купа справ, у яких ти їм постійно потрібна", - заявила Ніна Матвієнко.

Головне, що порадила народна артистка – ніколи нічого не відкладати на потім. На її думку, якщо діти проявили інтерес до якоїсь справи, то потрібно відразу брати його і розвивати, оскільки потім буде ніколи.

Нагадаємо, що дочка народної української артистки Тоня Матвієнко взяла участь у Всесвітньому флешмобі зі своєю сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вирушив на схід України, де виступив перед військовими у Краматорську.

Також Знай.uа писав, що українці коронували тещу Арсена Мірзояна Ніну Матвієнко: Незрівнянна.