Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

26 березня 2021 року на телеканалі СТБ відбувся четвертий епізод, в ході якого чоловік запросив Анну Гузєєву, Джесіку Чеги і Розалі Номбре на побачення в бар. На офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу і ця тема привертає дуже багато уваги.

"Один з найяскравіших моментів 4 випуску 11 сезону проекту "Холостяк". Є тут у нас ще любителі масажу ніг?👇", - йдеться в підписі до публікації з фрагментів, де Анна Гузєєва пропускає безліч кіл алкогольної рулетки і все ж наважується виконати одне з бажань-зробити масаж ніг людині, яка найбільше їй подобається за столом.

При цьому в коментарях до публікації з'явилася сама дівчина, яка покинула проект. Вона заявила, що останні пости тільки їй і присвячені. З цієї нагоди деякі з користувачів вирішили не втрачати можливість і задати Гузеевой кілька питань.

"@by_guzeeva Анна, це правда що холостяк ніякий не успішний бізнесмен яким його представило стб?", - написав хтось у коментарях.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"@mimi.browsoap Міша нормальний хлопець... нехай самостійно коментує це в інтерв'ю.... я поважаю людей, з якими я колись була в одному човні, тобто в проекті)))", - написала Ганна Гузєєва.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, "Холостяк" Міша Заливако заговорив про кохання з повітряною гімнасткою: "Починаєш піклуватися"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Холостяка" судиться через звинувачення в ескорті: "Змушена зробити заяву"

Знай.ua писав, Холостяк Заливако раптово замінив дівчат на чоловіка: "Дуже класне рішення"