Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Одна з учасниць проекту, 22-річна веб-дизайнерка з Дніпра Анна Гузєєва потрапила в гучний скандал. У 2019 році кілька місцевих видань писали, про те, що Анна надавала ескорт послуги в місті.

скріншот з сайту dostoinstva.net

скріншот з сайту dostoinstva.net

Дівчина стверджує, що це був замовний матеріал, і її обмовили. Анна подала до суду на зловмисницю і виграла справу. Про це учасниця "Холостяка" написала на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я судилася за те, щоб довести, що інформація, яка викладена на розважальних порталах, які деякі з вас прочитали, була визнана такою, що не відповідає дійсності, якщо хочете переконатися: загугліть єдиний державний реєстр судових рішень, введіть моє прізвище/ім'я українською мовою і ви побачите рішення суду, яке вступило в законну силу. Факт того, що інформація не відповідає дійсності, має юридичне значення.

Анна Гузєєва, Холостяк, фото з Instagram
Анна Гузєєва, Холостяк, фото з Instagram

Кіберполіція зараз веде своє слідство над зловмисниками. Це мене намагалася дискредитувати в очах громадськості одна дівчинка з Дніпра, у мене є докази того, що це вона зробила... але у неї нічого не вийде)))) З іншими інтернет-виданнями і телеграм-каналами, які будуть розміщувати всякі гидоти про мене, відбуватиметься аналогічна історія, я добре знаю, як себе захистити.

Більш того, ці сайти заробляють за допомогою вимагання, з мене вимагали гроші та погрожували зіпсувати мені життя за допомогою цих статей. Докази чого у мене теж є. Деякі люди таким чином заробляють гроші", - написала Гузєєва.

Нагадаємо, "холостячка" Мішина готова віддати авто Еллерта першому зустрічному.

Як повідомляв портал Знай.uа, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася ковідом на зйомках.

Також портал Знай.uа писав, що учасниці "Холостяка 11" влаштували батл на церемонії, українці оцінили.