Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз за її життям стежать близько 450 тисяч чоловік, з якими дівчина поділилася цікавим відео з оголеним животиком. Гросу вирішила показати своє "пузо", яке насправді виявляється плоским і спортивним.

"Так, хлопців, відкладаємо попкорн🍿 в цьому пузі поки тільки пиріжки з яблучками є 😅 🙈 іншого - в планах на найближче майбутнє немає :)", - написала вона знизу зацикленого відео.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

"Починаємо Ранок з танців, адже це понеділок і треба максимально піднімати собі настрій на весь тиждень. 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌 🏽 🖤 ти мої крила, Моя Зрадлива вада 🖤 🖤 з тобою кохання Міріада 🖤 🖤 солодка Діка ламбада 🖤", - написала вона під однією з недавніх публікацій в профілі, на якій постала з іншими дівчатами під час танцю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу перетворилася на східну красуню: не вистачає султана. Днями красуня презентувала довгоочікувану пісню українською мовою "Міріада". А зараз красуня ділиться бекстейджем зі зйомок кліпу

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу стривожила подробицями особистого життя: "Ніхто ми, не пара"

Знай.ua писав, Аліна Гросу різко змінила зовнішність, українці не впізнають: "Жінка 50 років". Фолловери не пройшли повз, проте не всім сподобався наряд Гросу.