Мільйони на "золоті" розмови та охорону цінностей – що замовляє Мінфін України

Нарциси для Кабміну, меблі для кабінетів чиновників Верховної Ради, "золоте" прибирання для Міністерства освіти і науки – чого тільки не побачити серед лотів, виставлених на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Мінфін - фото Міністерства фінансів України
Мінфін - фото Міністерства фінансів України

Українок хочуть захистити від сімейних тиранів: "Не дай домашньому насильству шанс"

Домашнє насильство – актуальна проблема для всього світу, і українське суспільство не є винятком. Саме у зв'язку з цим Міністерство соціальної політики України розпочало інформаційну кампанію "Не дай домашньому насильству шанс!"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Домашнє насильство, кадр з відео
Домашнє насильство, кадр з відео

Квіти, сек'юріті і комп'ютерний "апгрейд" – на послуги для Мінфіну піде 38 млн

Нещодавно замовлений багатомільйонний "марафет" для МЗС України, смаколики для парламенту і троянди з Еквадору для Кабміну з легкістю переплюнули лоти, придбані Міністерством фінансів України.

Міністр Сергій Марченко - фото Міністерства фінансів України
Міністр Сергій Марченко - фото Міністерства фінансів України

Під Запоріжжям потяг "Інтерсіті" зійшов з рейок з десятками пасажирів всередині

Під Запоріжжям зійшов з рейок швидкісний потяг Інтерсіті, який прямував з Києва. На момент інциденту у вагонах перебувало 88 пасажирів.

Поїзд / фото: Укрзалізниця
Поїзд / фото: Укрзалізниця

800 гривень на зошити? Батьки поскаржилися на збори в школах і надали докази

Українські батьки продовжують скаржитися на несправедливі збори в школах. Цього разу мова зайшла про гроші на підручники та робочі зошити для учнів 2-го класу – їх повний комплект на рік оцінили у 800 гривень.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео