Відома українська співачка Злата Огневич розповіла про умови в державних лікарнях України. Дівчина емоційно розповіла про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що днями Злата Огневич відвідувала в лікарні свою хрещеницю, яка потрапила туди за станом здоров'я. І це був жах.

Почала вона свої stories з фрази: "*****ий сором".

"По-перше, вхід ніби кудись в морг. По-друге, для дітей там зовсім немає нічого. Ні картинок, ні мультиків, коли діткам роблять укол. Ніяких навіть м'яких іграшок в маніпуляційній» - скаржиться Злата.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але ж навіть дорослі бояться уколів, а тут дітки. Ніхто і ніщо їх не відволікає від того, що відбувається.

Українська співачка додала, що в цей день в черговий раз переконалася в тому, що влада "болт клала" на медицину, і на батьків, і на дітей, і взагалі на мінімальні потреби людей, які живуть в Україні.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

"І коли мені кажуть, що ти так хвалиш Європу, Америку ... так! Я хвалю всі цивілізовані країни, де влада подбала хоча б про такі дитячі відділеннях, щоб серце від болю не стискалося приходячи туди" - підсумувала свою промову Злата Огневич.

Раніше ми повідомляли, улюблениця Ляшка Огневич продемонструвала знамениту позу з "Основного інстинкту".

Як повідомляв "Знай.ua", улюблениця Ляшка Огневич показала, що робить на ліжку в спокусливій сукні.

Також "Знай.uа" писав, що Злата Огневич завила від самотності напередодні 8-го березня.