Відома українська ведуча Олена-Христина Лебідь опублікувала новий відеоролик на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що дівчина опублікувала анонс випуску програми "Де логіка?", прем'єра якого відбудеться вже сьогодні, 30 березня на Новому каналі.

Сама Олена-Христина Лебідь теж візьме там участь, в команді з Вікторією Смеюхой, солісткою гурту "НеАнгели", який нещодавно розпався.

Вони будуть "битися" проти Валентина Міхієнко і Романа Міщерякова, шукати де ж логіка в завданнях.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Сьогодні на Новому каналі я втрачу: - логіку,- терпіння, - мозок 🧠 🙈 🙈 😂 😂 😂 😂 О 19:00 today 🔥 🔥 🔥 » - підписала свій новий пост дівчина.

Суть шоу в тому, що чоловіча і жіночі команди сходяться в одній студії для того, щоб перевірити, у кого ж сильніше логіка. Їм потрібно вистояти впевнено чотири раунди, а потім ще й фінал. Як виявилося, це не так просто.

На що здатна Олена-Христина Лебідь можна буде побачити в ефірі вже сьогодні.

Раніше ми повідомляли, Олена-Христина Лебідь з'явилася в ліжку з іншим "партнером", без Розенко. 28 лютого 2021 року, в останній день зими Олена-Христина вирішила викласти постільну сцену.

Як повідомляв " Знай.ua", наречена Розенко Олена-Христина Лебідь похвалилася подарунками і задумалася про огірки. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь на височенних шпильках роздяглася, щоб проводити.