У мережі опублікували можливих фіналісток 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако.

Відповідна інформація з'явилася на фан-сторінці шоу в Instagram.

Кілька тижнів тому на українських екранах з'явився новий сезон шоу "Холостяк-11" з бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі. Незважаючи на те, що на проекті ще досить багато учасниць і холостяк поки не виділяв якусь одну дівчину, в мережі ходять бурхливі обговорення щодо переможниці.

Фанати в мережі припустили, що обраницею Заливако стане Анна Богдан, проте офіційних підтверджень цьому не було. Тепер же в мережі опублікували ймовірних фіналісток 11 сезону, серед яких також опинилася Богдан.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так, крім можливої переможниці, серед четвірки фіналісток виявилися Джессіка Чеги, Юлія Карнаух і Дарина Ставнича. При цьому, багато глядачів поставили на перемогу Юлії Бельченко, яка прославилася під прізвиськом "Зайка".

"Мало віриться. Юля Зайка буде у фіналі. У всі чутки не вірю напросто", " Мда...Ось же люди вірять в це😂😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Я за Юлю. Я бачу її у фіналі", "А Юля "зайка" де дінеться вона теж достойна!",- написали користувачі мережі.

У цей час адміністратор фан-групи запевнив глядачів, що "Зайка" покине проект вже в наступному або через два випуски.

Нагадаємо, що учасниці "Холостяка" продемонстрували знання в мовах:"це її родзинка".

Як повідомляв портал Знай.uа, холостяк Заливако застосував таланти гімнастки Лізи посеред порожнього торгового центру: "хтось кайфує від машин...".

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако не успішний бізнесмен? Анна Гузєєва здивувала подробицями"Холостяка".