Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. Зараз Михайло Заливако запросив Джесіку Чегі, Анну Гузєєву і Розалі Номбре на побачення в стилі 1920-х років.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

У барі чоловік запропонував їм зіграти в алкогольну рулетку, відповідаючи на питання або завдання, або випиваючи, відмовляючись від них. Джесіці довелося розповісти про свої попередні стосунки. Вона зазначила, що якось розбила колишньому пляшку об голову. А ось Розалі-поцілувати учасника зліва, яким виявився Михайло Заливако. "Холостяк" був більш наполегливим. Спочатку він поцілував її, але картка вимагала, що саме дівчина поцілувала його.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Ганні Гузеевой в основному ж випадали всілякі завдання, які вона пропускала і кожне нове коло випивала. Але на одному з них учасниця вирішила зупинитися. Їй потрібно було зробити масаж ніг тому, хто їй найбільше подобається. Вона опинилася під столом, роблячи масаж Михайлу Заливако. І потім чоловік запросив її на спілкування тет-а-тет, в ході якого стався другий "дорослий" поцілунок між "Холостяком" і учасницею.

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако опинилася "поруч" з Льошею Тригубенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.