Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася до рідного Києва, де зустрілася з радіоведучим на "Люкс ФМ", а також засновником YouTube-каналу "Слава+" Славою Дьоміним.

Цього разу Кароліна показала ексклюзивне відео зі зйомок нового кліпу на пісню "Наполовину", яке 30 березня з'явилося на YouTube-каналі зірки.

"Мої улюблені, ексклюзивне відео зі зйомок кліпу "Наполовину" вже на YouTube-каналі ️ ⬆️ Переходьте за посиланням в сторіз і дивіться, як створювалася ця чуттєва відеоісторія", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що трохи більше місяця тому Ані Лорак презентувала кліп на ліричну пісню "Наполовину". Відеоробота вже встигла набрати більше 10,5 мільйонів переглядів і 68 тисяч відміток "мені подобається".

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак "забула" надягнути білизну і засвітила зайве, побачили всі.

Нагадаємо, Ані Лорак зняла фільм, але покаже лише росіянам: "В Україні не планується".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак накинула піджак на голе тіло і закликала приготуватися: "Зовсім скоро".

Також портал Знай.uа писав, що нова дівчина Мурата Налчаджіоглу екстремально змінила зовнішність заради колишнього Ані Лорак: до і після.