Астрологи розповіли, що чекатиме знаки Зодіаку на любовному фронті в середу, 31 березня.

Овен

Через хвилювання і кризи Овнів буде бадьорити небезпека – представники знака відчують подвійний приплив емоцій і сексуального бажання і підуть на будь-яку любовну авантюру. Астрологи пророкують успіх.

Телець

31 березня Тельцям варто бути рішучіше в любовних справах - не бояться захмарних цілей і високої конкуренції. Однак, астрологи не рекомендують відразу розраховувати на успіх, оскільки любов подібна грі в рулетку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Близнюки

У цей день Близнюки будуть одержимі підгрунтям подій, зациклюватися на дрібницях і часом робити з мухи слона. Астрологи пророкують хворобливе сприйняття деталей морального кодексу і інтимних нюансів.

Любов / фото: Pixabay
Любов / фото: Pixabay

Рак

Закохані Раки в цей день будуть неймовірно вперті і проникливі: вони зможуть інтуїтивно вгадати почуття об'єкта своїх симпатій і зламати непорушні на вигляд програми і шаблони.

Діва

Для Дів 31 березня буде днем авантюризму. Цей знак Зодіаку буде схильний до сталкінгу, пліток і закулісних пошуків. Вірогідні вести від партнера про розлуку. Цей день для Дів буде ідеальним шансом поговорити з половинкою наодинці і з'ясувати всі розбіжності.

Терези

Астрологи рекомендують Терезам зазирнути закуліси свого роману, а не насолоджуватися приємною зовнішньою картиною. Можливість поглянути на відносини з іншого боку дозволить розкрити важливі таємниці.

Скорпіон

У цей день Скорпіони будуть занадто багато чекати від своїх коханих, а вони – від них. Це загрожує вибухом претензій або зростанням ненаситності, проте астрологи все ж радять не переборщувати.

Любов / фото: Pixabay
Любов / фото: Pixabay

Стрілець

31 Березня астрологи радять Стрільцям поговорити з половинкою "по душах", щоб розвіяти всі душевні конфлікти. Крім цього, знаку не варто зациклюватися на хворобливих темах.

Козоріг

У цей день Козероги проникливі, а любов подвоїть їх прозорливість. Їх не вразити показухою, вони чують щирість і брехню. Їх висновки підтвердить секретний канал інформації або життєвий досвід.

Водолій

Закохані Водолії будуть схильні до спокусам і двійні вразливі. Практично будь-хто зможе їх "взяти на слабо", проте астрологи рекомендують захиститися від цього і ні в якому разі не поступатися принципам, навіть заради любові.

Риби

31 Березня головним другом риб стане внутрішній голос. Астрологи радять відгородитися поки про дружніх рад і самостійно розібратися в заплутаній любовної ситуації.

Нагадавши, яким знакам Зодіаку судилося довге життя: астрологи назвали щасливчиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, чи варто віруючій людині ходити до ворожки: "ніхто не може служити двом панам".

Також Знай.uа писав, що Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік: "у мить ока".