Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників хорошою новиною – вже завтра, 31 березня, співак представить свій новий сингл під назвою "Подружка".

Так, на своїй сторінці в соцмережі Instagram 42-річний чоловік Антоніни Матвієнко розмістив афішу, на якій вказується, що на радіо "Авторадіо" вранці о 9:30 відбудеться презентація нової пісні Арсена.

"Почуємося вже завтра!" - зазначив у публікації Мірзоян.

Арсен Мірзоян, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Чекаємо! 🔥", "Яка прекрасна новина!! Чекаю 🔥🔥🔥", " Цікаво! 🔥", "Цікаво! Чекаю чекаю 😍", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Злата Огневич заспівали для українських героїв: заради нас під кулями ходять. Артисти вирушили в Луганську область, щоб виступити перед українськими військовими.

Нагадавши, живу легенду України Ніну Матвієнко "коронували": "Неймовірна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені. На знімку можна помітити, що почуття у пари не згасли навіть через роки.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина". Тоня Матвієнко показала цікаві кадри зі своєю мамою.