На російському телебаченні з'явиться дивний проект, який нібито повертатиме геїв до традиційної орієнтації. Про це заявив у соцмережі Instagram відомий російський продюсер Олексій Новацький.

"У травні я запускаю нове шоу, де провідні екстрасенси Росії повертатимуть представників ЛГБТ до традиційної сексуальної орієнтації. Росія – буде першою країною в світі, позбавленою від геїв. Я дуже радий, що батьки, нарешті, перестануть відчувати сором за своїх нетрадиційних дітей. А так звані геї перестануть бути ізгоями суспільства і повернуться до традиційних християнських цінностей", - написав продюсер.

Новацький шукає екстрасенсів, які візьмуть участь у його новому проекті. Як саме вони змінюватимуть орієнтацію представникам ЛГБТ-спільноти поки не відомо.

скріншот

Після безлічі негативних коментарів продюсер видалив пост, проте критика не припинилася.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Краще б ви лікували реальні відхилення 😢", "А чого пост то знову видалив? Тебе що хлопець кинув що так перекрило))) або бухаешь знову)", "Бл*, та у тебе просто мужика нормального не було, Новацький", "Перш, ніж писати маячню, почитайте наукові дослідження і статті на тему орієнтацій. Ганьба🤦", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, гей, який вчився на священика, удочерив особливої дитини: "Від неї відмовлялися 20 разів".

Як повідомляв портал Знай.uа, агресивні фанати "чистоти нації" побили хлопця за російський реп у центрі Києва: "Палець відріжемо".

Також портал Знай.uа писав, що блогер Рома Жолудь зробив камінг-аут: займався ескортом і зустрічався з чоловіками.