Дружина відомого народного артиста Віктора Павлика опублікувала нові stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона показала кадри з чоловіком і не тільки.

Таким чином повідомляється, що на опублікованих роликах Віктор Павлік осідлав залізного коня - він сидить на заведеному мотоциклі. При цьому не можна не відзначити зухвалий образ чоловіка.

Він повністю одягнений у все чорне, навіть шолом чорний. Підкреслила такий образ шкіряна курточка.

Катерина Реп'яхова вирішила продемонструвати своїм пiдписникам чоловіка на байку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На наступних етапах дівчина знову показала чоловіка. Віктор Павлік прибув додому, і приніс різних ласощів для Катерини і дитини, яку вони назвуть Мішею. Серед усього були корисні ягоди, мандариновий фреш, а також груші.

Але, незважаючи на весь цей чарівний набір вітамінів, повечеряти парочка вирішила смаженою картоплею. Катерина Реп'яхова також зняла цей процес-вона смажить, а чоловік ріже.

Нагадаємо, що у Віктора Павлика і його молодої дружини народиться хлопчик. Відбудеться це вже зовсім скоро, на початку літа.

Раніше ми повідомляли, Віктор Павлік показав, яких жінок любив у 90-их, вагітній Реп'яховій це не сподобається.

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна дружина Віктора Павлика в Єгипті подарувала себе загадковому силуету-ось це "Шикидим".

Також "Знай.uа" писав, що вагітна Катя Реп'яхова" пішла " від Віктора Павлика, потрібна іншому чоловікові.