Стало відомо про нову петицію, яка з'явилася на сайті президента України. Цього разу вона стосується майбутнього для школярів ЗНО.

Таким чином повідомляється, що автором ініціативи є Башинська Софія Олександрівна, і вона там вимагає, щоб випускникам шкіл, які цього року складають ЗНО, додали 10 балів до суми, якщо буде подолано поріг.

Причиною цього є отримання неякісного рівня освіти протягом двох останніх років через карантин і дистанційного навчання.

Через пандемію коронавірусу, система освіти України зіткнулася з такими викликами: низька адаптивність системи освіти до дистанційного формату, відсутність компетенцій щодо використання техніки у викладачів, а також відсутність систематизованого способу надання інформації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ЗНО / скріншот з відео
ЗНО / скріншот з відео

Всі ці проблеми, на думку автора петиції Софії Башинської, призвели до неякісного рівня знань учнів.

Саме тому вона попросила про додаткові бали для всіх тих, кому вдасться подолати поріг, в якості компенсації.

Нагадаємо, що раніше в Міністерстві освіти заявили про те, що ЗНО пройде по всій Україні за будь-яких обставин, навіть якщо в області в цей момент буде діяти «червона зона» обмежень.

Раніше ми повідомляли, етапи реєстрації на ЗНО-2021, абітурієнтам назвали офіційні дати та важливу схему.

Як повідомляв "Знай.ua", новий графік складання ЗНО-2021, школярів припросили забути про свята.

Також "Знай.ua" писав, що ЗНО та вступ до 2021 року, що потрібно знати кожному абітурієнту.