Стало відомо про те, як в українських супермаркетах обманюють простих громадян на гроші. Вони пропонують свої "чарівні знижки", і далі залишаються безкарними.

Таким чином повідомляється, що цього разу мова пішла про супермаркет великої мережі «Фора», який розташований в Гайсині, що у Вінницькій області.

Там покупцям пропонують придбати кілограм буряка за знижкою - її вартість 7 гривень 69 копійок.

При цьому, до знижки ціна була ідентичною. І тут незрозуміло - це просто помилка з боку співробітників магазину, або бажання обдурити, думаючи, що ніхто не помітить.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Це було опубліковано в Telegram-каналі " чорний список, де користувачі висловили свою думку про цю ситуацію в коментарях.

"Звичайний збій програми», «розумій це як акцію», "С - стабільність".

При цьому, не тільки "знижками" обурені українці.

Кілограм картоплі обходиться українцям зараз в 18 гривень, що дуже дорого. Те ж саме стосується і самого буряка.

Незабаром дійде до того, що на один борщ доведеться витратити більше, ніж на кілограм м'яса.

Нагадаємо, що ККраїнський політичний діяч і заступник міністра розвитку економіки розповів про ціни на продукти в Україні. Що виросло в ціні, а що навпаки стало дешевше.

Раніше повідомляли, Великдень, День праці та День Перемоги: скільки українці відпочиватимуть у травні 2021.

Знай.ua писав, продуктовий кошик на Великдень 2021: що подорожчає і на чому українцям доведеться заощадити.