Відома на всю країну парочка артистів Володимир Дантес і Надя Дорофєєва порадують мільйонну аудиторію телеглядачів. Цього разу молоді музиканти підкорюватимуть популярне шоу пародій "Ліпсінк батл". Найцікавіше ще попереду.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Відразу відкриємо невеликий секрет - Вова зробить своїй дружині неймовірний "сюрприз". Про це стало відомо завдяки публікації телеканалу "1+1" в мережі Instagram.

"Сімейне протистояння на "Ліпсінк батл": у п'ятому епізоді Дантес пародіюватиме Дорофєєву. Вже 3 квітня на #шозірковихпародій ви побачите сімейний батл улюбленої подружньої пари - співака Володимира Дантеса і тренера "Голосу країни" Наді Дорофєєвої. Подружня пара конкуруватиме один з одним за гучні оплески глядачів заради виходу в наступний етап - супербатл. Надя втілить образ легендарної Мадонни, а ось Володимир Дантес приміряє образ своєї другої половинки. Чекаєш на батл сімейної пари?", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

На невеликому тизері нового випуску можна побачити, як Вова і Надя виходять на сцену, проте поки "костюми" ніхто не засвітив. Відданим шанувальникам тільки залишається гризти нігті від нетерпіння і кусати себе за лікті. Нічого, вже незабаром ми всі разом зможемо насолодитися багатообіцяючими пародіями.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль покрутила стегнами під народну пісню на "Голоси країни" від справжнього козака: "Переможець".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Дантес приголомшив талановитими фаворитками: "Дуже хочеться".

Знай.uа писав, Дорофєєва і Дантес стали ведучими "Орла і Решки": куди відправиться зіркова парочка.