Україна приховує в собі не тільки неймовірні пейзажі, а й багаторічну історію. За цей час з'явилася достатня кількість пам'яток, і ось, в мережі розповіли про найстрашніші місця, від які застигає кров.

Таким чином повідомляється, що у Львівській області є Підгорецький замок. У ньому зариті містичні таємниці - всі хто ночував там з 18 століття по сьогоднішній день зустрічали привида.

Їм показувалася жінка в білому з чорним обличчям. За легендою - це душа вбитої дружини Вацлава Жевуського Марії. Через ревнощі він власноруч розправився з нею, а тіло замурував у стіну.

Також, в цій же області є ще один замок - Золочівський. У його приміщенні була облаштована в'язниця, а сама будівля стала місцем горя і страждань, після того як на галицьких землях оселилися австрійські війська.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стіни замку бачили і кров, і знущання над вагітними. Зараз там помічають привид чоловіка, який в руках носить тростину.

У Мукачевi, що в Закарпатській області, варто замок Паланок. Його легенда пов'язана зі свекрухою і невісткою Софією Баторі і Ілоною Зріні.

Керуючи замком вони були ворожо налаштовані один проти одного, і при цьому, у свекрухи була пристрасть до людської крові. Софія наказувала приносити в жертву незайманих 13-річних дівчаток.

У Києві теж є місця, які до жаху можуть налякати. Наприклад Лиса гора. За легендою, саме там збирається вся нечиста сила. Раніше там розташовувався язичницький жертовник. В кінці 19 століття Лісогірський форт перетворили на в'язницю, де виробляли страту.

Також є Зелений театр у столиці - це величезна споруда з підземними ходами і тунелями в горі. За всю свою історію що з ним тільки не відбувалося: то блискавка вдарить, то пожежа.

Ходять історії, що Зелений театр — це центр підземних комунікацій ще з часів заснування Києва. Розповідають також про жіночий монастир, який відлучили від церкви через страшні речі, які там творилися. Також існує думка, що тут любив гуляти Булгаков.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталося 18 березня близько 14:25 в регіоні Алкобаса на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також " Знай.ІА " писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце.