Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно артистка виставила серію зворушливих фото зі своїм давнім другом, концертним директором Валентином Науменко, трепетно привітавши чоловіка з днем народження 31 березня. Так, знаменитість ніжно назвала Валентина своїм захисником і навіть "гастрольним чоловіком", побажавши здоров'я, щастя і сил.

До слова, сам Науменко пробує себе в ролі виконавця - раніше він брав участь у шоу "Х-Фактор", а тепер впустив трек "Отпустить" під творчим псевдонімом НАУМ. Варто відзначити, що Полякова більше 16 років перебуває в щасливому шлюбі з чоловіком Вадимом, пара разом виховує двох доньок - Машу і Алісу.

"Мій захисник, бадігард, директор і черговий гастрольний чоловік 😂

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@naum_men_ko з днем народження! Нехай твої мрії збуваються! Будь здоровий, щасливий і сповнений сил!)

А ще, з прем'єрою пісні тебе!

Слухайте НАУМ «Отпустить» в моїх сторіз! 😘❤️"

Фолловери не пройшли повз: "які ви красиві, просто Вау.", "Приєднуюся до привітань! 👏 👏 ", "до безтями неймовірні💔", "супер", " Вітаю❤️", "З Днем народження! 🎉🎉🎉".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора