Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників кумедним роликом у своєму Instagram.

Нещодавно 37-річна виконавиця хітів "нічна жриця" і "Королева ночі" повернулася до рідного Києва з єгипетського курорту Шарм-ель – Шейх, де вона відпочивала з доньками-16-річною Машею і 9-річною Алісою.

Тепер Оля демонструє в Insta Stories свої робочі будні в офісі. Як виявилося, там у співачки є цілих три її картонних версії. Перша Полякова була в білосніжному худі, друга в золотому концертному вбранні, а третя – в спокусливій короткій сукні і з музичним інструментом в руках. За кадром артистка пожартувала з приводу своїх статуеток в офісі.

" Боже, шо це таке?! Полякова в худі! Королева ночі ... Краса. А там ще одна стоїть Полякова... Боже, Полякова заполонила всі коридори! Стоїть бідненька взимку на холоді і морозить годувальницю. Ось її годувальниця, цим вона себе і годує", - сказала на відео зірка.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Оля Полякова показала свої "горіхи" з незвичайного ракурсу: "Занадто навіть мені".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова гуляє на курорті в нижній білизні, мама не проти.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова хвалиться фігурою в Єгипті, поки українці замкнені на карантині: "Не можна бути такою".