Відомий російський ведучий і новоспечений батько Дмитро Шепелєв вирішив поспілкуватися з фанатами, але, щось пішло не так.

Таким чином повідомляється, що в своїх stories в соціальній мережі Instagram чоловік вирішив влаштувати опитування серед пiдписникiв. Стосувався він подарунків.

Дмитру Шепелєву стало цікаво, чому при народженні малюка, подарунки все для мама і самої дитини, а тата залишаються осторонь. Серйозно відповідали не всі, деякі намагалися пожартувати над роллю батька в зачатті, але чоловік швидко це припиняв.

Хтось йому відповів, що батьком при зачатті проробляється не велика робота. Телеведучий це не розцінив як гумор, і відповів на повному серйозі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

"Мені здається, це дуже зневажлива позиція. Якби ви так поставилися до батька вашої дитини, чи означає це, що ви не потребуєте його підтримки і турботи, і вважаєте його участь у Вашому житті незначним?"- пише Дмитро Шепелєв.

При цьому він додав, що не здивується, що жінки з такою позицією не можуть зустріти того самого чоловіка, або ж виховують дітей поодинці. Телеведучий вважає це не смішним.

Нагадаємо, що всього кілька днів тому чоловік знову став батьком. Це друга дитина для Дмитра, і третя в їхній новій родині.

Раніше повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв заговорив про загибель тисяч невинних душ.

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення заінтригував іменами дітей.

Знай.uа писав, колишній Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення прикинувся ембріоном.