Українка Олександра Левонюк зі спільноти "Батьки SOS" звернула увагу на скарги громадян про "неправильний підхід" до життя і мотивації. Олександра розібрала японські традиції, які багато українців, за розмовами, хотіли б перейняти й застосовувати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в співтоваристві "Батьки SOS" в мережі Facebook.

Українці на карантині, фото: Unian
Українці на карантині, фото: Unian

"Чому б нам не перейняти звички Японії? Постійно чути цю ідею. Давайте разом осмислимо це питання:

В Японії дорослі працюють не 8:00, а більше ніж по 12, тому що треба ставитися до себе як до раба певної компанії. А зарплата тільки за 8:00.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Керівників потрібно любити, треба кланятися, вибачатися, ані сперечатися, ані виправдовуватися. Голосно і коротко відповідати на питання керівника, дуже нагадує армію. Будь-який крик керівника на підлеглого є нормою. Підлеглий не має права захищатися, погоджуватися з будь-яким наїздом, не мати власної думки.

А ще найвищий відсоток самогубств у світі через втрату роботи або погано складені іспити. Міняти місце роботи часто вважається аморальним. Такі підлеглі начебто не надійні. Вони можуть втратити авторитет і не отримувати роботу зовсім.

Цілодобові садочки для дітей, з понеділка по п'ятницю. Тому батькам потрібно бути майже весь час на роботі. Відмова компанії, в свій власний час, піти після роботи в кафе - не етично. В Японії є непереборний побутовий нацизм. Відповідно і обожнювання влади і сили.

В Японії легалізовано проституцію. Всі види контакту окрім класики. А по телебаченню показують шоу "Хто перша доведе свого хлопця до оргазму" в прямому ефірі.

Дітей змішаної крові називають виродками і брудом. В Японії існує клінінг - послуга прибирання після померлої людини, яка померла сама насамоті у себе вдома. І вже почала розкладатися.

В Японії багато неповаги до підлеглих, в тому числі від вчителів. Директор може кричати на вчителя. Учитель не має права захистити свої права. Чому ми цю традицію не хочемо запозичити? Або ці традиції виховують самостійне критичне мислення?", - пише Олександра.

Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook
Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook

Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook
Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook

Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook
Публікація Олександри Левонюк, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, здійнявся бунт: "Cморід жахливий".

Як повідомляв Знай.uа, християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді.

Знай.uа писав, на Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу.