У Сполучених Штатах Америки оголосили негласне "полювання" на зірок Голлівуду. За останній час поліція зафіксувала 3 проникнення в будинки знаменитостей, а також погрози вбивством на адресу Кендалл Дженнер.

Відомо, що нещодавно невідомий хлопець вломився в будинок Джонні Деппа в Лос-Анджелесі. До того часу, як про проникнення дізналася поліція, бездомний встиг неабияк напитися і прийняти душ в Будинку актора.

Днями в будинок канадської зірки Дрейка вломилася невідома жінка, яка, за словами поліції, влаштувала заворушення. Її також затримали.

Дрейк / фото: instagram.com/champagnepapi/
Дрейк / фото: instagram.com/champagnepapi/

А тепер Кендалл Дженнер заявила, що з'їжджає зі свого особняка в Беверлі-Хіллз в Каліфорнії після того, як на її ділянку проник невідомий чоловік. За інформацією TMZ, зловмисник проник вночі на територію особняка, почав стукати у вікна і вигукувати ім'я супермоделі. Після цього чоловік роздягнувся до гола і скупався в басейні. Охорона затримала сміливця і передала поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більше того, це не перший неприємний інцидент, пов'язаний з Кендалл Дженнер. Раніше зірка поскаржилася на переслідування 24-річного Маліка Боукера, який проїхав через всю країну, щоб застрелити Кендалл, а після і себе самого.

Кендалл Дженнер / фото: instagram.com/kendalljenner/
Кендалл Дженнер / фото: instagram.com/kendalljenner/

На даний момент чоловіка відправили на лікування в психіатричну клініку, а Дженнер домоглася судової заборони на наближення. Однак, навіть такий документ не змусив відчути модель в безпеці-вона заявила, що більше не повернеться особняк в Беверлі-Хіллз.

Варто відзначити, що саме цей район Каліфорнії позиціонується як найдорожчий і безпечний, тому де Кендалл Дженнер зможе знайти для себе більш безпечне житло поки невідомо.

Нагадаємо, що сестричка Кардашьян Кайлі Дженнер зганьбилася фотошопом-видав "схудлий" м'ячик.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кендалл Дженнер підвів фільтр, який робить її стрункішою.

Також Знай.uа писав, що Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом після 6 років шлюбу.