Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя.

Цього разу 54-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories ролик, в якому показала, як готує на сніданок смачні деруни з курочкою, сиром і петрушкою.

Виявляється, таку страву можна легко приготувати і на неї не потрібно багато часу. Сумська детально описала рецепт дерунів та продемонструвала, як смажить їх на сковорідці. Варто зазначити, що страва виглядає дуже апетитною і свіжою з прикрасою у вигляді петрушки.

"Ми поклали курятинку, сирок з петрушечкою. І зараз будемо накривати зверху наш дерун", - сказала за кадром Ольга.

рецепт Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

рецепт Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

рецепт Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

рецепт Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська зв'язалася з Нацбанком заради бабусь і дідусів: "Подбаємо про найдорожчих".

Нагадаємо, щаслива Ольга Сумська показала, за що любить весну: Борисюку на замітку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська приготувала горіхові вкусняшки, незамінні у Великий піст: Роксолана знає, що робить.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала свій ранок: чим снідає Роксолана.