У Російській Федерації співробітники СОБРу увірвалися в спортивний комплекс, де повалили тренуються дітей на підлогу і провели затримання.

Про подробиці події пише місцеве видання.

Повідомляється, що інцидент стався на Сахаліні в місцевому спортивному клубі "Ахмат", де діти, підлітки і дорослі займаються змішаними єдиноборствами. Співробітники СОБРу увірвалися в будівлю, в якій на той момент тренувалися неповнолітні на чолі з тренером Явером Меджижовим.

Правоохоронці поклали і 9-річних дітей і підлітків на підлогу обличчям вниз і наказали не піднімати голови. Через деякий час молодших дітей відпустили, ті вибігли на вулицю, навіть не встигнувши забрати особисті речі. Старших дітей і тренерів відвели в автобус і відвезли.

"Вибачте за подробиці, деякі діти обмочилися, такий жах вони випробували. Я не розумію цих людей, силовиків: адже операція явно готувалася, навіщо потрібно було її проводити при таких маленьких дітях? Навіщо було застосовувати до них силу?",- повідомила мати одного з дітей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона пояснила, що довгий час не змогла заспокоїти свого сина, а інші діти навіть не змогли забрати мобільні телефони і зателефонувати батькам, щоб їх забрали. За словами місцевої мешканки, їм ніхто не пояснив, що це була за операція.

Пізніше стало відомо, що силовики проводили спецоперацію, в результаті якої забрали з собою близько 12-15 дорослих. За словами джерела, дітей на підлогу ніхто не вкладав, хоча самі постраждалі хором стверджують зворотне. Офіційних коментарів правоохоронці поки не дали.

Нагадаємо, що невідомий розстріляв покупців у супермаркеті, багато загиблих: довелося викликати спецназ.

Як повідомляв портал Знай.uа, банда бойовиків викрала три сотні школярок: зламали ворота інтернату, а дівчаток відвезли в ліс.

Також Знай.uа писав, що батько 6 дітей погрожував зарубати їх сокирою-малюків рятував спецназ.