Нещодавно в мережі з'явилося моторошне відео події на станції метро. Так, жінка зайшла з коляскою у вагон підземки і потім вийшла назад, але вже без немовляти.

На опублікованому в Telegram-каналі "Лента добра" відео можна побачити, що на момент інциденту мати захоплено розмовляла з кимось по телефону. Коли вона виявила, що дитини поруч немає, потяг вже зрушив з місця та поїхав на наступну станцію.

Жінці дуже пощастило, адже у вагоні опинився добрий чоловік, який взяв коляску. Він вийшов на станції і спокійно дочекався матір дитини. Наприкінці вона з радісними криками кинулася на шию героя ролика.

скріншот поста

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Московській області, в Талдомі випадково виявили виснажену дівчинку Даце в одному з приватних будинків. На шестирічній дитині був відсутній одяг, а в самому приміщенні панувала антисанітарія.

Її мати протягом усіх цих років вважала дитину хворою, проте боялася з нею розлучатися. Зараз на жінку завели кримінальну справу за статтею про невиконання обов'язків по вихованню дітей.

Нагадаємо, у невеликому містечку Летичів Хмельницької області стався моторошний інцидент. Мати з дитиною впали на дно глибокого колодязя, довелося задіяти загін ДСНС і бригаду швидкої допомоги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Клаудіо Вієйра де Олівейра з'явився на світ з рідкісною вродженою аномалією суглобів – артрогрипоз. Через це його кінцівки були сильно деформовані, а голова й зовсім перевернута.

Також портал Знай.uа писав, що на Ставропіллі вихователька дитячого садка побила дитину за те, що вона відмовилася лягати спати під час тихої години.