Відома українська співачка Надя Дорофєєва підвела підсумки свого березня і поділилася емоціями від минулого місяця.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що цього року березень для Наді Дорофєєвої видався досить насиченим, хоча б тому, що вона презентувала шанувальникам довгоочікуваний альбом "dofamine", який став першим в її сольній кар'єрі.

У новому пості співачка розповіла, що її життя перетворилося на щоденну гонку, за якою вона не встигає стежити за життям. Тому вона вирішила зупиниться і подивитися, які події відбулися у неї в березні.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Цього року він подарував мені відразу кілька важливих подій. У березні день народження моєї мами і мого тата... Символічно, що в цьому місяці я нарешті поділилася з вами музикою, яку так давно тримала в собі: вийшов мій дебютний EP dofamin, і я рада, що вам відгукуються ці пісні, ми зняли відео на всі треки, щоб подарувати вам концертну атмосферу, за якою всі так скучили", - написала Надя Дорофєєва.

Виконавиця зазначила, що Березень 2021 року вирішила присвятити своїй родині і вірним шанувальникам.

Нагадаємо, що чоловік Наді Дорофєєвої перетворився на дружину Володимира Дантеса: сама Мадонна благословила.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дорофєєва і Дантес стали ведучими "Орла і Решки": куди відправиться Зоряна парочка.

Також Знай.uа писав, що Дорофєєва між зйомками знайшла найкраще у своєму житті: пиріг є, Дантеса немає.