Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася процесом довгоочікуваного походу до перукаря.

Відповідні кадри з'явилися в її Insta-stories.

Леся Нікітюк любить радувати шанувальників не тільки на телеекранах, але і в соціальних мережах. Телеведуча постійно публікує забавні ролики і розповідає про подробиці свого життя.

Цього разу Нікітюк розповіла, що зважилася на кардинальні зміни, зрізавши довге волосся, яке ростила близько двох років. Телеведуча вирушила до улюбленого перукаря, який зайнявся її перетворенням.

В опублікованих сторіс Нікітюк поділилася повним процесом зміни іміджу-вона постала на кріслі майстра з фарбою на голові і запропонувала шанувальникам вгадати, в який колір вона буде фарбуватися: світлий або темний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Незважаючи на опитування, вже в наступному кадрі телеведуча показала результат перетворення – вона освіжила свій блонд і зрізала великий обсяг волосся.

"Спасибі, Міша, я відрощувала коси 2 роки, щоб ти мені їх обрізав. Добре, що хоч на молодий місяць", - заявила Леся Нікітюк і показала нову себе з коротким волоссям.

Виявляється, телеведуча не планувала так різко змінювати імідж, проте стан її волосся змусило піти на жертви. На одному з фото Леся Нікітюк пожартувала, що сходивши на стрижку, вона позбулася половини волосся на додачу.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк похвалилася розкішною фотосесією, заговоривши про страхи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кумедним відео з подорожі.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк підстриглася" під карешку "і перетворилася на рожеву пантеру:"відростуть".