Популярний український виконавець Melovin, який був представником України на пісенному конкурсі "Євробачення" у 2018 році, засмутив своїх шанувальників новиною.

На своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм Melovin, справжнє ім'я якого Костянтин Бочаров, опублікував нову фотографію. На знімку видно лише ногу, обмотану бинтами, ймовірно у гіпсі.

"Тепер розумію чарівних дам, охочих сяяти на каблах, не дивлячись на бруківку", - написав він в описі до фотографії.

Пост Меловіна, instagram.com/melovin_official
Пост Меловіна, instagram.com/melovin_official

Дехто з підписників артиста припустили, що таким чином він розігрує їх перед Днем сміху, який відзначають 1 квітня: "Я сподіваюся, що це розіграш на 1 квітня", "І тебе з наступаючим 1 квітня. Якщо це так".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інші ж просто побажали своєму улюбленцю якнайшвидшого одужання: "Поправляйся 🙌🏻", "Одужуй. І бережи себе!!!", "Так, наші дороги це просто жесть 😔 Тримайся, Ми поруч 🖤", "Шкода що не існує в реальності настоянки як з Гаррі Поттера, яка вмить може наростити кістки або прибрати забій. Ех".

Коментарі, instagram.com/melovin_official
Коментарі, instagram.com/melovin_official

Коментарі, instagram.com/melovin_official
Коментарі, instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, улюбленець Данилка Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді "Маски"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, українки благають відомого артиста про неможливе: "Народжуй". Артист показав, як працює