У США автомобіль Tesla врятував життя морського котика, на якого напав чорношкірий викрадач.

Про подробиці події пише видання "actionnewsjax".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Джексонвілл, штат Флорида США. Офіцер ВМФ Дрейпер Юнс сидів в салоні автомобіля Tesla Model 3 в очікуванні друга, як раптом до нього підбіг чорношкірий хлопець в масці і наставив пістолет. Зловмисник наказав водієві покинути машину і заявив, що викрадає її.

Однак, розумний автомобіль переграв грабіжника: зловмисник не зміг знайти дверну ручку, оскільки вона "втоплена" в корпусі. Через це хлопець забарився на частку секунди, що дозволило водієві швидко втиснути педаль газу і виїхати з місця події. Швидко почати рухи водієві допомогло те, що автомобіль в той момент знаходився в режимі очікування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наостанок зловмисник вистрілив в автомобіль-куля влучила між передніми та пасажирськими дверима. Завдяки восьми камерам, встановленим в машині, водієві вдалося зафіксувати весь інцидент і передати його поліції, щоб спробувати знайти винного.

Дрейпер Юнс висловив подяку Ілону Маску за винахід і запропонував зробити всі автомобілі Tesla броньованими на подібні випадки.

Нагадаємо, що Ілон Маск продемонстрував нову вантажівку від Tesla: 1000 кілометрів на одному заряді.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернополянин примостив Теслу під "хрущовкою", зарядка через вікно: "як тобі таке, Ілон Маск?".

Також Знай.uа писав, що у Києві новенька Tesla щосили прикидалася "шкодою" - "штрафи Шлють не туди".