Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річний гуморист опублікував на своїй сторінці зворушливий знімок, на якому він зображений зі своєю 6-річною донькою Єлизаветою. Шанувальники зіркової пари знають дівчинку як "крихітку Ліззі".

Схоже, сім'я Ткачів вирішила відкрити сезон роликів, адже на вулиці вже справжня весна і за вікном досить тепло. У кадрі молодий тато позує з донькою в парку, де вони каталися на роликах. Очевидно, на них є весь захисний комплект – наколінники, налокітники і шолом на Ліззі.

"Ліза вирішила додати трохи кардіо в моє життя)))", - жартівливо написав Юрій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Молодець", "Юро, дихай", "Дуже красиве фото", "Ви розумнички", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Юрій Ткач з донькою Лізою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що у мережі показали "зв'язок" Юрія Ткача з "Квартал 95" з королівською сім'єю Великобританії.

Нагадаємо, Юрій Ткач вразив концертом з Сергієм Бабкіним: "На Євробачення бігом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" показав, хто не дає йому розслабитися: "С*чка кайф ламає".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав маленьку доньку з яскравим макіяжем: "Ночували не вдома".