Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 41-річна телезірка вперше показала в своїх Insta Stories архівну чорно-білу фотографію, на якій вона зображена в юному віці. На руках Маша тримає свою молодшу сестру Єлизавету Ющенко.

"Все, що потрібно знати про наші стосунки з сестрою", - зворушливо підписала знімок Єфросиніна.

Варто зазначити, що таким теплим сімейним фото ведуча відповіла на повідомлення сестри: "Яка ж ти вродлива у мене! Наші батьки молодці – старалися".

Маша Єфросиніна і Єлизавета Ющенко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Маша Єфросиніна та Єлизавета Ющенко, фото з Instagram
Маша Єфросиніна та Єлизавета Ющенко, фото з Instagram

Як відомо, 35-річна Єлизавета Ющенко (Єфросиніна) є колишньою дружиною сина третього президента України Віктора Ющенка – Андрія. Пара одружилася в 2009 році та виховувала разом доньку Варвару, а в 2012 році вони розлучилися. У 2014 році Ліза знову вийшла заміж, цього разу за московського бізнесмена Сергія, від якого народила сина.

Єлизавета Ющенко з дітьми, фото з Instagram
Єлизавета Ющенко з дітьми, фото з Instagram

Нагадаємо, Маша Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "Мене гвалтує батько".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна випитала у Софії Стужук все про покійного чоловіка: "На годину воскрес".

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна тепер в особливих відносинах з Максом Барських.