Тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська розповіла про те, як їй вдається зберегти форму.

Таким чином повідомляється, що жінка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, де розповіла, що з її вагою.

Справа в тому, що останнім часом Марина Боржемська почала отримувати все більше коментарів про те, що вона сильно схудла, але, як зізналася сама спортсменка - це не так.

Вона постійно знаходиться в однiй і тiй ж вазі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Іноді може здаватися, що я сильно худну. Це лише через те, що коли я ходжу в тренажерний зал і працюю з додатковою вагою, він надає мені об'єм" - пише Марина Боржемська.

А зараз же, в період пандемії і карантинних обмежень, тренажерні зали закриті, і м'язи мають властивість ставати менше. Від цього тренерка візуально здається менше.

У фанатiв далі вона запитала, скільки на їхню думку вона важить насправді.

Точної відповіді вона не дала, лише відповіла на коментар своєї сестри Емілії, де вона написала: "Напевно під 60".

Інші ж почали робити їй компліменти: "Фігура виточена роками, просто заглядіння!!!", "Виглядаєте на вагу здорової людини з ідеальною і розкішною фігурою", "56-57 кілограмів".

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська опинилася в пристрасних руках " Макса Барських". Тренер "зважених і щасливих "Боржемська" переплутала " Єфросиніну з чоловіком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Боржемська дала поради, як не дати обвиснути шкірі після схуднення. Боржемська розповіла про обвислій шкірі після схуднення

Також "Знай.ua" писав, що Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень: "як? Ніяк". Боржемська зізналася, хто може схуднути за тиждень на 10 кг