"Укрпошта" продовжить доставку пенсій додому.
Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає "Пенсійний кур'єр".
"Уряд схвалив зміни до Постанови КМУ № 987 від 4 грудня 2019 року, відповідно до яких встановлюються нові тарифи на оплату послуг Укрпошти, пов'язаних з виплатою та доставкою пенсій та грошової допомоги населенню в готівковій формі",- йдеться в повідомленні.
Змінами до цієї постанови з 1 квітня 2020 року тарифи в містах збільшуються з 1,15% до 1,3 %. У селах і селищах міського типу з 2,3% до 2,65% від суми виплати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики. Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський вирішив відповісти на інтерв'ю міністра Міністерства соціальної політики Марини Лазебної після заяви про підвищення тарифів в Укрпошті.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Укрпошту" зобов'язали доставляти пенсії українцям, - Котенкова. Катерина Котенкова в програмі "Суть подій" для каналу Знай.иа розповіла, про нововведення, які можуть незабаром очікувати українські пенсіонери, в тому числі щодо повернення спецпенсій для держслужбовців.

Також «Знай.иа " писав, що Підвищення пенсійного віку та перерахунок тарифу на доставку: як зміниться життя пенсіонерів з 1 квітня. Починаючи з 1 квітня підвищується пенсійний вік для жінок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще