Популярна модель plus size Міла Кузнєцова продовжує радувати своїми пишними формами величезну армію фанатів. Міла публікує доволі відверті та спекотні кадри в мережі Instagram, а також влаштовує опитування, які з них гарніші. Однак цього разу все зробили за Мілу.

У мережі TikTok з'явилися дикі танці Міли Кузнєцової, які вона виконала під легендарну композицію Ірини Алегрової - Императрица.

Відео з'явилося на сторінці користувача мережі TikTok "слежузатобой".

Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok
Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok

На опублікованих кадрах можна побачити цікаву невелику сценку. Так, відео починається з того, що в незвичайному приміщенні люди йдуть з камерами до двері, яка нагадує чимось середньовічні часи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok
Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok

Нам би дуже не хотілося уявляти, що це звичайна лазня або придорожній готель. Адже Міла заслуговує тільки на найкращі студії зі своїм 15-м розміром. Далі знімальну групу, за дверима, зустрічає Міла і охоче позує на камеру. Пізніше можна навіть побачити, як Міла охоче танцює і кружляє для вдалого кадру, буквально зачаровуючи камеру прекрасними "оченятами".

Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok
Міла Кузнєцова, скріншот: TikTok

Цікаво, що на задньому фоні за моделлю з портрета спостерігав український гетьман Богдан Хмельницький. У великого державного діяча такий же незворушний погляд, як і на купюрі в п'ять гривень. Був би він живий, міг би дуже здивуватися таким формам Міли. Мабуть.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром похизувалася маракасами і великим декольте: "Чоловік обламує".

Як повідомляв Знай.uа, "Інопланетяни" зацікавилися Мілою Кузнєцовою з бюстом 15-го розміру: так і кружляють навколо.

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром нагодувала чоловіків грудьми: "Піднос не потрібен".