Стало відомо про 14-річного підлітка Степана Дудника, який проживає в селі Шабо, що в Одеській області. Хлопець б'є людей на камеру.

Таким чином повідомляється, що у агресивного підлітка є ціла компанія, і називають вони себе - "забивні хлопці".

Їх мета в тому, що ходити і бити людей, мабуть, без будь-яких обґрунтованих причин. Співробітники правоохоронних органів ще не встигли ними зайнятися.

У мережі також з'явилося два ролики, на яких видно, як відбувається сам процес.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На першому ролику підліток невеликого зросту підбіг вночі до чоловіка, який просто сидів на лавочці, і почав його бити ногами. Жертва не відразу зрозумів, що відбувається, чому дитина його б'є. Він зняв курточку, і на цьому моменті ролик закінчився.

На другому ролику чоловік лежить, а над ним стоїть ціла компанія. По всій видимості це той же, що і з першого відео, через нічної зйомки і поганої якості складно розібрати.

"Ти, порушив мою честь. Ти в Нью-Йорку хлопець" - кажуть хлопці, продовжуючи його бити.

Як тільки діти побачили, що їде якась машина, вони відразу почали відходити, щоб їх не спіймали. Видовище не для людей зі слабкими нервами. Місцеві налякані, і сподіваються, що винних знайдуть і покарають.

Нагадаємо, раніше Підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"