Відома сімейна пара Сергій і Сніжана Бабкіни візьмуть участь у популярному шоу "Ліпсінк батл" на телеканалі "1+1".

Про це повідомили на офіційному акаунті каналу в Instagram.

Це буде батл сімейних пар. Сніжана Бабкіна стане на кілька хвилин Елвісом Преслі, а ось Сергій покаже пародію на Людмилу Гурченко.

"Подружня пара Сергій і Сніжана Бабкіни з'ясують, хто "головний" на сцені @lipsyncbattle_ua. У суботу в новому епізоді проекту глядачі побачать, як сімейна пара Сніжана і Сергій Бабкіни зустрінуться в запеклому протистоянні на сцені «Ліпсінк батлі». Сніжана перевтілиться в легендарного Елвіса Преслі, а її чоловік Сергій Бабкін втілить образ ексцентричної співачки. Хто з них впорався з пародією краще – визначать глядачі за допомогою оплесків.

Після виступу, відповідаючи на гострі запитання ведучих Тіни Кароль і ПТП, подружня пара зізнається, хто в їхній родині головний", - написано в пості.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що «Ліпсінк Батл» - шоу пародій, де зірки перевтілюються в незвичайний для них образ. Ведучими даного проекту є Олексій Потапенко і Тіна Кароль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва приміряла образ легендарної Мадонни, і показала Дантесу хто головний

Як повідомляє портал «Знай.иа» Павло Зібров прилаштувався ззаду до Лесі Нікітюк: "трошки вогню"

Також «Знай.иа " писав, що Alyona Alyona влаштувала дитячий садок на сцені "Ліпсінк батл": "Олена Олегівна…"