Відомий російський телеведучий, і новоспечений батько Дмитро Шепелєв опублікував новий пост з дівчиною. На знімку він з'явився в компанії молодої дівчини з короткою стрижкою, і це не дружина.

Таким чином повідомляється, що на новій публікації чоловік сидить в компанії Анни, і хвилюватися дружині точно не варто - це перша в Росії віртуальна зірка, яка була створена телеканалом ТНТ.

"Хлопці, майбутнє непомітно настало! Ви дивилися фільм "Вона"? Це один з моїх найулюбленіших фільмів!"- пише Дмитро Шепелєв.

Анна тільки сьогодні "створила" аккаунт, і там вже понад півтори тисячі пiдписників, і навіть кілька публікацій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Діма, спасибі! Так мене представив, мiй директ завалений повідомленнями). Фільм "Вона" я ще не дивилася (як і інші мільярди фільмів, які створили до мого народження), Але я подивлюся!" - додала Анна в коментарях під постом у Дмитра Шепелєва.

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Крім того, цей проект вже підтримали і інші російські знаменитості, а люди в коментарях почали висловлювати свою думку про це: "Красуня, Аня, що тут скажеш🔥", "Спочатку подумала Настя Івлєєва🔥 🔥 🔥", "Я не зрозуміла, це робот? Чи ця істота фізично не присутня в цьому світі? 😂", "Дожилися... Йо*ть....».

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв став батьком вдруге, навіть показав обличчя малюка

Як повідомляв " Знай.ua", син Шепелєва і Фріске виграв перші змагання: "Мама теж би пишалася":

"Знай.ua" писав, вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки: "Завалився на диван і втомився..."