Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, яке вирішила зняти у ванній кімнаті світлих апартаментів. Так, артистка позувала в душовій з запітнілими стеклами, насолоджуючись бризками води, примірявши лише бікіні чорного кольору з глибоким декольте. Красуня блиснула стрункою фігурою, доповнивши образ нюдовим макіяжем.

Також Настя запропонувала людині за кадром зняти з нею "сексі-відео", після чого голосно розсміялася на камеру.

"Тримаю себе в руках, але відчуваю, що вирвуся 🌪 😂 "

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кумейко компліментами : "Та тут всі підпиники, вже який рік "тримають себе в руках"🔥 😄", "Ах🔥 🔥 🔥"," тримайте себе в руках краще🔥😂🙌👏👏🔥🔥", "Хороший гумор у дівчини часом дорожче за сексі відео!😉Ну а у вас і з тим і з іншим все чудово))🔥 💐 👌", " цей сміх з Єралашу🤣", " хто оператор?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися