Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

2 квітня 2021 року на телеканалі СТБ відбудеться п'ятий епізод, в ході якого дівчата і Заливако будуть перенесені на кілька століть у минуле. Одна з улюблениць публіки, Юлія "Зайка" вже висловлювалася з цього приводу, а зараз на офіційній сторінці проекту з'явилося кумедне відео з Катериною Жук і Тетяною Шевцової під час танців.

Холостяк 11, фото СТБ
Холостяк 11, фото СТБ

"Виявляється, бути аристократкою не так вже й легко і гарненькою зовнішності недостатньо, ще необхідно знати купу правил поведінки і вміти танцювати. Є тут у нас професіонали? Можливо вивчити вальс за кілька тренувань?👇", - йдеться у підписі до публікації.

"Можеш ногу ховати?😂", "Звичайно ж не вивчиш за пару тренувань, це буде пародія в основному якщо людина до цього не займався танцями ️взагалі ідея з цим балом мені не зайшла, нудна серія була, дівчатка були м'яко кажучи в сукнях, які їм не підходять ️хто взагалі придумує їм жим дивні образи?😁 😁😁", "Наскільки знаю що вони танцюють в латинських туфлях!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Тіматі непристойно обнюхав учасницю "Холостяка", кадри довелося вирізати з ефіру

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Заливако знову змінює правила: в "Холостяк 11" повернеться найяскравіша учасниця

Знай.ua писав, "Не витрачала б часу": переможниця "Холостяка" вперше розкрила правду